interieurstyling

e-book (werkboek)

 

Je wilt een nieuw interieur, maar waar moet je beginnen?  Met dit e-book begeleid ik je in 7 stappen naar jouw (of jullie) droominterieur.  De inhoud is toepasbaar op alle (opnieuw) in te richten ruimtes. 

 

Afgelopen jaren - zo'n 7 jaar voordat dit e-book werd gerealiseerd - heb ik vanuit mijn grote liefde voor interieurstyling, de woonworkshop 'interieurstylist in 1 dag' aan +500 deelnemers mogen geven: in conceptstores, in de studio en bij deelnemers thuis. En dat doe ik nog steeds. Met heel veel plezier.

  

Voor iedereen die de workshop op zijn of haar eigen tempo wil doen, heb ik dit e-book geschreven.

 

 

 

Bestel het e-book voor €67 (incl. btw), in 3 stappen:

 

1. Vul onderstaand formulier in.

2. Je ontvangt z.s.m. maar uiterlijk binnen 24 uur* een betaalverzoek per mail. 

3. Wanneer de betaling in goede orde ontvangen is ontvang je het e-book z.s.m. maar uiterlijk binnen 24 uur* in je mailbox. 

 

YEAH! Het creatieve proces kan beginnen. Niets houdt jou meer tegen, in het realiseren van jouw droominterieur. 

 

*Dringt de tijd voor jou? Vink dan het vakje 'dit is een spoedaanvraag' aan. Na betaling ontvang je het boek binnen 1 dag.  

 

Hieronder lees je meer over de inhoud van het e-book.

 

Investeer in jezelf en bespaar tijd, geld en energie

 

Je krijgt één document met daarin álle informatie die je nodig hebt, om te leren hoe je jouw interieur als een professional kunt inrichten & (re)stylen. Het e-book is een investering in tijd: je kunt gericht aan de slag en bespaart jezelf mogelijk een hoop frustratie en onnodige ritjes naar de bouwmarkten en woonwinkels. Daarnaast bespaar je ook geld. Je weet na de workshop namelijk precies wat je nodig hebt en wat binnen jouw stijl past, dus vanaf nu geen miskopen meer. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht?  

 

Inhoud

 

Het e-book bestaat uit 7 hoofdstukken. Elk hoofdstuk bestaat uit een stukje theorie en bijpassende opdrachten. Elke opdracht leidt je een stapje dichter bij het einddoel: met een concreet plan jouw droominterieur creëren.

 

1  |  Jouw/jullie lifestyle 

2  |  De wereld van kleur: kleurenpsychologie

3  |  Het optisch effect van kleuren en patronen

4  |  Zo maak je een lichtplan

5  |  Ontdek jouw stijl

6  |  Slim inrichten, zo doe je dat & handige stylingtips voor het afstylen

7  |  Jouw concrete plan van aanpak maken

 

Hoelang ben ik bezig?

 

Het e-book is een aangepaste versie van de workshop, deze duurt normaal 3 uur. Je kan nu net zoveel tijd nemen als je nodig hebt, maar ik adviseer je om er één ochtend of middag voor vrij te maken. Je komt dan lekker in de creatieve flow en kan met deze energie direct aan de slag met een concreet plan. Let op: gun jezelf de tijd voor het creatieve proces. Wees niet te streng voor jezelf. Heb je meer tijd nodig? Maak daar dan ruimte voor in je agenda. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk ;).

 

Wat als het niet lukt? 

 

Al meer dan 500 deelnemers gingen je voor. Ieder met een eigen doel. Al deze doelen, maar ook de meest uiteenlopende vraagstukken, zijn vertaald naar de informatie die jij waarschijnlijk ook nodig hebt en gebundeld in dit e-book. Dus, wat jouw wens ook is, dit e-book gaat je helpen. Ik weet het zeker. 

 

 

JÁ ik wil bestellen!!

 

Vul hieronder jouw gegevens in. Je ontvangt z.s.m. maar uiterlijk binnen 24 uur een betaalverzoek per mail. Ook krijg je alvast een lijstje met benodigdheden, zodat je aan de slag kunt met de eerste voorbereidingen. Dringt de tijd voor jou? Vink dan het vakje 'dit is een spoedaanvraag' aan. Na betaling ontvang je het boek binnen 1 dag.  

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.