Zwangerschapsfotografie

(voor mama en papa, maar broertjes, zusjes, opa's en oma's mogen natuurlijk ook op de foto) 

 

Deze bijzondere tijd in je leven moet natuurlijk vastgelegd worden. We gaan samen voor de allermooiste foto’s. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je moet ‘poseren’. We maken er een gezellige fotoshoot van. En geloof me, door de ontspannen sfeer gaat het allemaal vanzelf. Ik help je met de puntjes op de i om de perfecte foto te maken. Man en kind(eren) mee? Natuurlijk!

info zwangerschapshoot

  • Duur & locatie: 1 uur. Thuis of op locatie naar keuze.
  • Prijs: €170, incl. btw., exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten. 
  • Aantal foto’s: 12. Extra foto’s zijn bij te bestellen voor €10 (incl. btw) per stuk.
  • Levering foto’s: Je ontvangt de foto’s zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen onbewerkt en voorzien van watermerk. Daaruit kies jij je favoriete foto’s. Deze foto’s bewerkt ik zorgvuldig na. Binnen uiterlijk 7 werkdagen ontvang je de selectie digitaal, in hoge resolutie, via WeTransfer in je mailbox.
  • Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering van de fotoshoot worden er kosten in rekening gebracht. Annulering op de dag zelf: 75% van het totale bedrag. Annulering binnen 1 week: 50% van het totale bedrag. Annulering binnen 2 weken: 25% van het totale bedrag. Wanneer je bevallen bent vóór de geplande fotoshoot, dan zijn de annuleringsvoorwaarden natuurlijk niet van toepassing. Misschien is een Newborn Lifestyle fotoshoot een leuk alternatief
  • Kledingadvies: Kies voor natuurlijke kleuren en meerdere lagen kleding. Voorkom drukke prints/teksten.

Boek een fotoshoot!

 

Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Studio Concepterie @ Social media

Tip je vrienden