bruidsfotografie

 

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Dit wordt misschien wel de mooiste dag van jullie leven. Een dag vol liefde en geluk. Een dag om nooit meer te vergeten.

Gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Tijdens een persoonlijk gesprek voelen we al snel of de juiste klik er is. Dit vind ik voor zowel jullie als mijzelf heel belangrijk, want alleen dan ben je verzekerd van de meest natuurlijke foto's. We bespreken jullie wensen en de planning. We kunnen alvast even lekker wegdromen naar de grote dag.

 

PAKKETTEN

 

4 uur / 160 foto's / € 912*

 

6 uur / 210 foto's / € 1.277*

 

8 uur / 270 foto's / € 1.695*

 

10 uur / 350 foto's / € 2.050*

 

12 uur / 410 foto's / € 2.330*

 

* Prijzen zijn incl. 21% btw, excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten.

 

Bedragen kunnen veranderen aan de hand van jullie wensen. Wil je bijvoorbeeld alleen foto's van de ceremonie? Twijfel dan niet om contact op te nemen, om de mogelijkheden te bespreken. Ik leg dit bijzondere moment graag voor jullie vast.

 

Levering bruidsreportage

 

Binnen uiterlijk 8 weken ontvangen jullie de bruidsreportage digitaal, in hoge resolutie, via WeTransfer in jullie mailbox.  Máár, de sneak peek ontvangen jullie al binnen 2 dagen. 

 

Tip! Visagist & haarstylist

 

Ik werk veel samen met de top make-up Artist en haarstylist Sanne. Zij kan opmaken als geen ander. Ze luistert naar je wensen en creëert precies dat wat je bedoelde. Een fotograaf én Visagist/Haarstylist in 1 keer geregeld, hoe handig is dat. Meer informatie vind je op haar website.

 

Contact

 

Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak. Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Studio Concepterie @ Social media

Tip je vrienden