Zakelijke portretfotografie

Hoe kom jij met jouw zakelijke profielfoto over op de (online) arbeidsmarkt? Een eerste indruk is belangrijk. Zorg ervoor dat je foto doeltreffend is. Met mijn werkervaring als HR business partner én fotograaf help ik je graag met het bepalen van een juiste setting, uitstraling en daarmee de allermooiste foto's. 

info Zakelijke portretshoot

  • Duur & locatie: +/- 1,5 uur. Op een locatie naar keuze: een tof restaurant, een hippe strandtent of jouw/jullie eigen werkplek.
  • Prijs: op aanvraag, middels onderstaand contactformulier.
  • Aantal foto’s: 20, extra foto's zijn bij te bestellen indien gewenst.
  • Levering foto’s: je ontvangt de foto’s zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen onbewerkt en voorzien van watermerk. Daaruit kies jij je favoriete foto’s. Deze foto’s bewerkt ik zorgvuldig na. Binnen uiterlijk 7 werkdagen ontvang je de selectie digitaal, in hoge resolutie, via WeTransfer in je mailbox.
  • Annuleringsvoorwaarden: bij annulering van de fotoshoot worden er kosten in rekening gebracht. Annulering op de dag zelf: 75% van het totale bedrag. Annulering binnen 1 week: 50% van het totale bedrag. Annulering binnen 2 weken: 25% van het totale bedrag.
  • Kledingadvies: kies voor natuurlijke kleuren en meerdere lagen kleding. Voorkom drukke prints/teksten. Neem 2 outfits mee. 

Boek een fotoshoot!

 

Vul onderstaand contactformulier in voor vragen en/of het maken van een afspraak. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Studio Concepterie @ Social media

Tip je vrienden