Make - up workshop inclusief fotoshoot

 

Een Make-up workshop én fotoshoot. Als je het ons vraagt de perfecte combi voor een vrijgezellenfeestje, kinderfeestje, teamuitje of gewoon een gezellige vriendinnendag.

 

Leer jezelf prachtig opmaken tijdens deze feel-good workshop. Voel je mooi en straal, van binnen en buiten. Top make-up Artist Sanne leert jullie alle tips en tricks van opmaken. Na de workshop staan jullie op je allermooist voor de camera tijdens de fotoshoot in de studio in Wateringen of op een mooie (binnen of buiten) locatie naar keuze.

 

Lees hieronder alle info. 

 

Voel je goed!

 

Ervaar wat de juiste make-up met je doet. 


Samenvatting

  • Leerzame do's, dont's, tips & tricks welke op een interactieve manier besproken worden;
  • Alle mogelijkheid voor persoonlijke vragen;
  • Verdieping in een onderwerp naar wens, bijvoorbeeld smokey eyes of contouren;
  • Eigen materiaal voor tijdens de workshop, inclusief face chart & handige hand-out voor mee naar huis;
  • Een fotoshoot waarbij iedereen individueel en als groep op de foto gaat.
Levering van foto's: na een zorgvuldige selectie & professionele nabewerking ontvangen je de foto's binnen 7 dagen, digitaal in je mailbox.

Uitgebreide omschrijving make-up workshop

 

Tijdens de gezellige en leerzame make-up workshop legt de professionele en enthousiaste (M.A.C.)  make-up Artist Sanne op een interactieve manier uit wat alle do’s & dont’s, tips & tricks van het opmaken zijn.

 

Iedereen krijgt een eigen setting inclusief face chart. Hierop maak je doelgerichte aantekeningen. Ook krijg je een hand-out mee voor thuis, zodat je ook thuis aan de slag kan. Alle aspecten van het opmaken komen aan bod. Indien gewenst mag er een specifiek focuspunt aangegeven worden. Op dit onderwerp wordt dan dieper ingegaan. Dit kunnen bijvoorbeeld de ogen, de huid of de lippen zijn. 
 
Gedurende de workshop gaan jullie, onder begeleiding van de make-up Artist, zelf aan de slag met alle M.A.C. make-up producten die op tafel liggen. Daarnaast is er alle ruimte en tijd voor (persoonlijke) vragen, zodat jullie jezelf na de workshop goed weten te presenteren door middel van de juiste make-up.
 
In het geval van bijvoorbeeld een vrijgezelle dame, geeft Sanne haar uiteraard extra veel aandacht. Het is tenslotte haar dag!

 

Fotoshoot

 

Wanneer iedereen voorzien is van de juiste make-up en gecheckt is door Sanne, is het tijd voor de fotoshoot! Jullie gaan als groep en individueel op de foto. De fotoshoot vindt plaats op een binnen of buiten locatie naar keuze.

 

Aanvullende info make-up workshop inclusief fotoshoot

 

Binnen 7 dagen worden de volgende foto’s via Wetransfer, per e-mail verzonden naar de contactpersoon: 

  • Van iedereen 1 individuele foto
  • 3 groepsfoto's

Uiteraard zijn alle foto’s vrij voor privégebruik. 

 

Prijzen & tijdsduur

 

6 t/m 8 personen, 2.5 uur >> € 430*

9 t/m 12 personen, 3 uur >> € 590*

13 t/m 15 personen, 3.5 uur >> € 670*

 

*Prijzen zijn incl. 21% btw, exclusief eventuele reis- en parkeerkosten.
 
Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering van de workshop worden er kosten in rekening gebracht. Annulering op de dag zelf: 100% van het totale bedrag. Annulering binnen 1 week: 75% van het totale bedrag. Annulering binnen 2 weken: 50% van het totale bedrag.

 

Boek een make-up workshop inclusief fotoshoot!

 

Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Studio Concepterie @ Social media

Tip je vrienden